Отборите на РБ Лайпциг и Манчестър Сити завършиха наравно 1:1

...
Отборите на РБ Лайпциг и Манчестър Сити завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

Манчестър Сити и РБ Лайпциг не се победиха в първия сблъсък от осминафиналите в Шампионската лига

Отборите на Република България Лайпциг и Манчестър Сити приключиха наедно 1:1 в първата среща сред двата отбора от осминафиналите в Шампионската лига.

На " Ред Бул Арена " в Лайпциг " жителите " имаха блестящо изразено преимущество през първата част, в която диктуваха събитията на терена, само че все пак момчетата на Хосеп Гуардиола стигнаха единствено до един гол.

В 26-та минута домакините сбъркаха при изнасянето, от което се възползва Джак Грийлиш. Английският национал открадна топката и комбинира с Илкай Гюндоган, който с пета изведе в отлична позиция Рияд Марез и с първото си допиране алжирецът прати топката във вратата на " биковете " за 1:0.

След почивката обаче футболистите на Република България Лайпциг поизравниха играта и в 70-та минута Йошко Гвардиол възвърне паритета. Немският отбор извърши заучено ъглов удар, след който последва центриране на Марсел Халстенберг, а в наказателното поле Гвардиол се извиси и с глава изравни резултата.

Така, всичко сред двата отбора ще би трябвало да бъде решено в реванша, който ще се организира на стадион " Етихад " на 14 март.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР