Отборите на Лудогорец и Локомотив (Пд) се изправят един срещу

...
Отборите на Лудогорец и Локомотив (Пд) се изправят един срещу
Коментари Харесай

Лидерът Лудогорец приема втория в таблицата Локомотив

Отборите на Лудогорец и Локомотив (Пд) се изправят един против различен в огромното дерби на кръга. Сблъсъкът им се явява и пряк мач сред първия и втория във краткотрайното класиране. И до момента в който позицията не е нищо ново за " орлите ", то представянето на " смърфовете " през акцията е повече от впечатляващо.

В лагера на гостите царува страхотна еуфория към този конфликт, като огромна част от управителните фактори на отбора са на мнение, че точка или три от визитата им в Разград ще ги накара да мечтаят за шампионската купа на България.

Домакините нямат съществени проблеми към състава. Единствено Жоржиньо отпадна от сметките поради травма. Очаква се стартовата единадесеторка да е формирана от Илиев на вратата и карето Сисиньо, Григоре, Форстър и Недялков в защита. За последния се смяташе, че ще пропусне дербито, само че очевидно към този момент е подготвен за игра. Горалски и Баджи ще са опорните полузащитници, а Марселиньо ще играе в ролята на плеймейкър. Лукоки и Вандерсон ще бъдат на крилата, а в офанзива ще стартира Клаудиу Кешеру.

В Локо огромният отсъстващ ще е централният защитник Стивън Езе. През седмицата към името на нигериеца се завъртя същинска трансферна сага, като неведнъж беше пращан в задгранични отбори и столичните грандове Левски или ЦСКА. Очаква се Бруно Акрапович да заложи на Луков под рамката и Малембана, Петрович и Алмейда в отбрана. Карагерен и Томашевич ще са халф-бековете, а Умарбаев, Витанов и Георги Илиев е бъдат триото в средата на терена. В офанзива пък ще се разчита на Ожболт и Димитър Илиев. На аварийна пейка още веднъж ще остане изгубилият доверието на треньора Анте Аралица.

Преди днешната среща Лудогорец води в таблицата с 6 точки пред " Смърфовете ". Разградчани към момента не познават усета на загубата през тази акция. Среща си дават най-хубавата защита - тази на домакините, позволила единствено 5 гола, и най-хубавото нахлуване. Пловдивчани са осъществили 37 гола до този миг.

Главен арбитър на срещата ще бъде Драгомир Драганов, с помощници Александър Атанасов и Христо Хаджийски. Делегат на БФС е Димитър Петров, а работата на реферите зорко ще следи Петър Петров. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР