Отборите на Локомотив (Пд) и ЦСКА се изправят един срещу

...
Отборите на Локомотив (Пд) и ЦСКА се изправят един срещу
Коментари Харесай

ЦСКА ще опита да се възползва от проблемите на Локо

Отборите на Локомотив (Пд) и ЦСКА се изправят един против различен в откриващия дуел от последния постоянен кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 19:30 и опълчва тимове, които не се намират в своята оптимална форма.
 Шеф на Локо (Пловдив): Още няма никаква изясненост за нищо
Шеф на Локо (Пловдив): Още няма никаква изясненост за нищо

" Нищо не мога да кажа "

" Червените " изостанаха на 9 точки от Лудогорец и на процедура се простиха с възможностите си за купата. Тимът беше в серия от 3 мача без маркиран гол, само че преди седмица се наложи с 1:0 над Берое и най-малко краткотрайно напрежението на " Армията " беше потушено. " Смърфовете " паднаха тежко през миналия кръг от ФК ЦСКА 1948 с 0:4, което докара и до оставката на старши-треньора Александър Тунчев.
 Илко Пиргов става треньор в Локомотив (Пловдив)
Илко Пиргов става треньор в Локомотив (Пловдив)

От лятото

За поста се спрягат няколко имена, само че президентът Христо Крушарски и сътрудниците му към момента са взели дефинитивно решение. Днес отборът ще бъде воден от клубната легенда Христо Колев-Бащата. Пловдивчани не съумяха да влязат в топ 6, а към този момент отпаднаха и от Купата на България след загуба точно от ЦСКА. Сега задачата пред тима е седмото място.

Двубоя ще пропусне Преслав Боруков, който е осъден. Неговото място ще заеме Ивайло Димитров. Той ще работи до Димитър Илиев, а от втора позиция ще нападна Венсан Марсел. В средата на терена ще стартират Бирсент Карагарен, Петър Витанов, Парвизджон Умарбаев и Александър Василев.
 ЦСКА е прекомерно подвластен от Кайседо
ЦСКА е прекомерно подвластен от Кайседо

Оказва се по този начин, че той е единственият, който може да реши мач за " алените "

" Червените " ще бъдат водени от Анатоли Нанков поради наказването на Стойчо Младенов. Карло Мухар е навън, откакто получи червен картон против Берое, само че положителната вест е завръщането на Брадли Мазику. Федерико Варела още веднъж ще е титуляр на позицията зад Жорди Кайседо, а по фланговете ще започват Греъм Кери и Георги Йомов.

Главен арбитър на срещата е Георги Димитров, с помощници Димитър Русев и Павлин Михайлов. С ВАР ще боравят Васимир Ел Хатиб и Костадин Тановчев. Делегат на БФС е Красимир Драганов, а работата на реферите зорко ще следи Димитър Костов.
 Стойчо Младенов още веднъж изненада с групата за мача
Стойчо Младенов още веднъж изненада с групата за мача

Повече подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР