Отборите на Левски Лукойл и Балкан (Ботевград) играят в мач

...
Отборите на Левски Лукойл и Балкан (Ботевград) играят в мач
Коментари Харесай

Левски Лукойл - Балкан 20:19, гледайте финал №2 на живо!

Отборите на Левски Лукойл и Балкан (Ботевград) играят в мач №2 от финалната плейофна серия в НБЛ Двубоят още веднъж е в зала “Универсиада” в София, а гостите влизат в него от по-добра позиция, откакто завоюваха първото си посещение в столицата и имат задатък от 1-0 в директния спор за купата в елитната ни дивизия. Ботевградчани победиха в мач №1 със 71:69.

След първата четвърт на втория мач домакините имат задатък от една точка - 20:19.
 Левски Лукойл - Балкан @@@
Днешната среща запчна в 19.00 часа. За втори следващ мач гостите от Ботевград са подкрепяни от много огромна агитка, а за разлика от първия дуел преди два дни, почитателите на домакините се настаниха зад пейката на Балкан.

Този път срещата стартира надалеч по-резултатно и за двата тима, а съдиите не пускаха толкоз свободна игра. В средата на първата четвърт домакините от Левски Лукойл водеха с 14:13, като половината точки за тях бяха маркирани от Божидар Аврамов. Балкан поведе за първи път две минути преди края - 15:17, а малко преди този момент двама от стартовата петица на тима - Калахан и Кесар към този момент бяха натежали с по две персонални нарушавания. Столичани въпреки всичко си върнаха водачеството и водеха с 20:19 след 10 минути игра.

ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ - БАЛКАН (БОТВГРАД) 20:19

ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ: Божидар Аврамов, СТанимир Маринов, Николай Стоянов, Христо Николов, Омари Гудул

БАЛКАН (БОТЕВГРАД): Джордан Калахан, Брандън Фортънбъри, Христо Захариев, Дивон Уошингтън, Игор Кесар

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО

СТАТИСТИКА НА ЖИВО
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР