Отборите на Левски и Метал 2002 от Перник спечелиха първи

...
Отборите на Левски и Метал 2002 от Перник спечелиха първи
Коментари Харесай

Левски и Метал 2002 с първи места на Пирин къп в Сандански

Отборите на Левски и Метал 2002 от Перник завоюваха първи места на огромния детски футболен шампионат " Пирин къп 2018 " в Сандански. Близо до триумф бяха и децата на Витоша 13 при най-големите - родени през 2006-та година. Те отстъпиха трагично на Вардар Скопие с 1:2.

Всичките финални срещи през днешния ден се играха в курортния град при непрестанен дъжд, само че малчуганите демонстрираха темперамент и геройство. За сметка на това децата на Левски победиха с 2:0 Вардар и завоюваха конкуренцията при родените през 2008-ма година.

Момчетата на емблематичния Захари Сираков станаха първи в невероятна конкуренция. По пътя към финала те победиха тимове като Бубамара от Хъпватска, Войводина Нови Сад и Стяуа Букурещ. В набор 2007 Метал 2002 стана първи откакто на финала се наложи над Царско село с 2:0. Възпитаниците на Кирил Джоров завоюваха през лятото на предходната година и " Пирин къп " в Банско.

При най-малките -родени през 2009-та година децата на гръцкия гранд ПАОК победиха с 5:1 Локомотив София. Призьорите в шампионата бяха наградени от някогашния национал и звезда на куп тимове от Полша и Германия Илиян Мицански. Лични аргументи попречиха това да стори и Даниел Златков, който въпреки всичко пристигна до стадиона в Сандански. От сряда - 14-ти февруари стартира и " Пирин къп " в по-големите възрасти - 2004, 2005 и 2006-та година.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР