Отборите на Левски и Динамо (Киев) завършиха 1:1 в петата

...
Отборите на Левски и Динамо (Киев) завършиха 1:1 в петата
Коментари Харесай

Левски с равенство срещу Динамо (Киев)

Отборите на Левски и Динамо (Киев) приключиха 1:1 в петата контролна среща на “сините “ по време на лагера в Турция.

Шампионът на Украйна поведе в 35-ата минута с гол на Виталий Буялски, а в 75-ата Димитър Костадинов изравни.

„ Сините “ започнаха нападателно срещата, като още преди да е изтекла и минута Марин Петков стреля към вратата на Георги Бушчан, само че топката излезе в навън.

В 8-ата минута Филип Кръстев опитва шанса си с удар от далечна отдалеченост, само че вратарят на украинците улови топката.

След няколко минути на по-ниско движение, в 24-ата Уелтън стреля отвън наказателното поле, само че въпреки и с известни усложнения, Бушчан още веднъж избави.

В 35-ата минута Виталий Буялски комбинира с дясното крило. Топката се върна в Буялски, който от към десетина метра я прати във вратата на Пламен Андреев.

В добавеното време на първата част Филип Кръстев проби през центъра, след което бе фаулиран наоколо до наказаталното поле. Именно Кръстев застана зад топката, само че ударът му мина над вратата.

Второто полувреме стартира с добра опция за Динамо. Появилият се като запаса Виктор Циганков проби отдясно, след което потърси Ванат в наказателното поле, само че нападателят не съумя да насочи добър удар. Секудни по-късно Витиньо нацели гредата.

В 53-ата минута недоразумение сред бранителите на Левски докара до състояние за киевчани. Пламен Андреев мазета прострелно подаване в краката на Карлос де Пеня, който стреля към вратата, само че Ван дер Каап сложи крайници си на пътя на топката и предотврати допускането на втори гол.

В 75-ата минута Димитър Костадинов лиши топката в средата на терена, след което напредна в противниковата половина, откри си пространство за удар и съумя да откри мрежата на Денис Бойко за 1:1.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР