Отборите на Левски и Ботев (Пловдив ) завършиха 1:1 в

...
Отборите на Левски и Ботев (Пловдив ) завършиха 1:1 в
Коментари Харесай

Левски и Ботев (Пловдив) не се победиха в контрола

Отборите на Левски и Ботев (Пловдив ) приключиха 1:1 в контролна среща на стадион „ Георги Аспарухов “. Точен за „ сините “ бе Борислав Цонев в 42-ата минута от директен свободен удар, а за гостите Виктор Генев в 87-ата.

Двубоят стартира с състояние за домакините, само че Билал Бари стреля настрана от вратата на Георги Аргилашки. „ Ботев “, от своя страна, опита да затрудни след корнер, само че също без триумф. Първият прецизен удар към една от двете порти пристигна в 11-ата минута, когато Антоан Бароан стреля от границата на наказателното поле, само че ударът му бе избавен от Пламен Андреев. Левски отговори с няколко положения пред вратата на " канарчетата ", при една от които Билал Бари изпревари Виктор Генев и стреля рисково, само че ударът му мина на сантиметри от лявата греда на вратата на Ботев.

Малко по-късно Ботев стигна до състояние, откакто при корнер топката стигна до Мите Цикарски, само че той с левия крайник стреля настрана от вратата. В 19-ата минута и 14 секунда мачът бе спрян за малко и футболистите на " сините " отидоха да поздравят своите почитатели в бранш " А ". Те, от своя страна, не стопираха да приветстват своите любимци, които останаха в клуба, даже в сложното финансово състояние, в което се намира „ Левски “. В края на първото полувреме „ Левски “ получи право да извърши директен свободен удар. Зад топката застана Борислав Цонев, който с удар с десния крайник порази вратата на Аргилашки и зарадва почитателите на „ Герена “.

Второто полувреме стартира на доста високи обороти, като две минути след неговото начало Билал Бари уцели гредата. В Левски и Ботев бяха направени по доста смени, само че двата тима продължиха да водят доста двуостър мач с редуващи се офанзиви и към двете порти. Гостите съумяха да изравнят 3 минути преди края на постоянното време. При центриране от корнер най-съобразителен бе Виктор Генев, който се възползва от неразчетено излизане на Николай Кръстев и означи с глава. Валери Божинов се опита да избие влизащата във вратата топка, само че без триумф.
Веднага след гола Левски упражни заключителен напън. Със сериозен пропуск се регистрира Илия Димитров, който стреля рисково с глава минута преди края на мача, само че вратарят на " канарчетата " избави. До края на срещата нови попадения не паднаха.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР