Отборите на и завършиха наравно 1:1 на “Ареки в двубой

...
Отборите на и завършиха наравно 1:1 на “Ареки в двубой
Коментари Харесай

Гол в 99-ата минута разплака Салернитана в ключовия мач с Каляри

Отборите на и приключиха наедно 1:1 на “Ареки ” в дуел от 36-ия кръг на, който беше доста значим в борбата за оцеляване.

“Морските кончета ” поведоха в 68-ата минута, когато беше прецизен от дузпа, отсъдена за нарушаване на против Йоргос Кастанос. Веднага след попадението настана препирня сред лагерите на двата отбора, като беше изпъден с червен картон от аварийна пейка на домакините. В 75-ата минута можеше да възвърне равенството, само че гредата спря негов топовен изстрел от разстояние. Голямата драма беше непокътната за добавеното време на срещата. Тогава сардинците получиха дузпа за нарушаване на против, само че след инспекция с ВАР съдията я анулира поради по-ранен фал на Харалмбос Ликоянис против вратаря. Домакините посрещнаха това решение с огромна наслада, само че малко по-късно бяха попарени от изравнително попадение. Това стана в 99-ата минута, когато беше прецизен с глава след центриране от корнер.

Така пропусна златен късмет да се отдалечи на четири точки от рисковата зона два кръга преди края на сезона. Тимът остава на 17-ата позиция в класирането с 30 извоювани пункта, а е 18-и с точка по-малко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР