Отборите на Етър“ (Велико Търново) и Черно море“ завършиха 1:1

...
Отборите на Етър“ (Велико Търново) и Черно море“ завършиха 1:1
Коментари Харесай

От Черно море“ негодуват срещу съдията след 1:1 с Етър“

Отборите на „ Етър “ (Велико Търново) и „ Черно море “ приключиха 1:1 в първия мач от 4-ия кръг на Първа професионална лига по футбол. Даниел Младенов изведе домакините напред в резултата в 9-ата минута на през първата част, а Патрик изравни за варненци в 51-ата.

Гостите стигнаха до нов гол в 58-ата минута посредством Радослав Василев, който обаче бе анулиран заради съмнителна засада. Георги Илиев откри своя съотборник на празна врата и той прати топката в мрежата на Иванов.  В 75-ата минута удар на Никола Колев мина покрай дясната греда. До края на срещата домакините пробваха да стигнат до триумфа, само че само стигнаха до няколко центрирания от статични положения.

Старши треньорът на „ Етър “ Красимир Балъков разяснява: „ Гледах репортажа и може би „ Черно море “ би трябвало да за съжалява, защото нямаше засада при гола им. Без тази обстановка резултатът е обективен. Първото полувреме доминирахме и се поизморихме през второто. Случи се същото, което стана и в Пловдив. Не бяхме тотално съсредоточени, а когато си изтощен би трябвало да си фокусиран. Накрая искахме повече успеха. Доволен съм от промените ми. За първи път играем с тази централна двойка - Сърмов и Арти. Не знаехме по какъв начин ще бъде, само че двамата се оправиха чудесно. Ние още не сме на положително физическо равнище. Това е моето мнение. Трябва с повече предпочитание да се печелят точки при започване на шампионата. Като цяло положителната игра на тима вкъщи е, че имаме самочувствие във Велико Търново “.

Помощник треньорът на „ Черно море “ Петър Костадинов съобщи: „ Разбрахме, че са ни отменили постоянен гол. Резултатът не е обективен. С оглед на развоя, в случай че бяхме повели, срещата можеше да се развие по различен. Поздравявам момчетата, че играха против резултат, против топлото време, против съдията, а съумяха да се измъкнат. Съдиите се подиграват с треньорската специалност, на следващия ден сменят треньорите, а съдиите не престават да си управляват. Трябва да свирят това, което има. Сега и да приказваме, към този момент е свършено, свирено е. Срещу „ Берое “ ни чака доста тежък мач “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР