Отборите на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив завършиха наравно 1:1

...
Отборите на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

Пловдивското дерби завърши без победител след късни голове

Отборите на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив приключиха наедно 1:1 в 116-то издание на Пловдивското дерби, което беше и гвоздеят в програмата на 24-ия кръг на родната Първа лига.

Двата отбора предложиха доста равностойна игра на стадиона в Коматево, като и двете попадения пристигнаха в заключителните 10 минути на постоянното време.

В 81-та минута чудесно извеждащо подаване на Дилън Мертенс преодоля защитата на Локомотив Пловдив и доближи до Антоан Бароан, който мина около стража Динко Хоркаш и на опразнената врата даде задатък на домакините от Ботев.

Радостта на последователите на " жълто-черните " обаче търпя едвам няколко секунди, защото в 83-та минута Георги Каракашев опита изстрел, който отиваше настрана от задачата, в случай че не беше намесата на Яспер Хертъм, който при опита да си почисти прати топката в личната си врата, оформяйки крайното 1:1 в срещата.

В оставащите минути и двата отбора пробваха да потърсят трите точки, само че нов гол по този начин и не падна и по този метод дербито на Пловдив остана без победител.

Равенството остави Локомотив Пловдив на 5-то място с актив от 40 точки, до момента в който Ботев Пловдив резервира 10-та позиция с 27 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР