Отборите на Аталанта и Торино сътвориха същинско зрелище в мач

...
Отборите на Аталанта и Торино сътвориха същинско зрелище в мач
Коментари Харесай

Аталанта профука три гола аванс, Гълъбинов резерва при успех на Специя

Отборите на Аталанта и Торино сътвориха същинско представление в мач между тях от 21-ия кръг на италианската Серия А. Бергамаските отвориха разлика от три гола през първото полувреме в рамките единствено на седем минути, откакто Йосип Иличич (14), Робин Госенс (19) и Луис Муриел поведха с три гола бергамаските след 21 минути игра.

И въпреки всички да помислиха, че Торино е грохнал, то гостите вкараха два гола до края на първото полувреме. В 42-ата Андреа Белоти пропусна дузпа, само че довкара топката и понижи резултата, а в първата минута от добавеното време още веднъж звездата на Торо се разписа и върна интригата на „ Гевис” в Северна Италия.

Второто полувреме и двата тима продължиха да търсят нови попадения, но до такова се добра само отборът на „ биковете”. В 84-ата минута Симоне Верди достави страхотна топка за Федерико Бонацоли, който с добър удар матира Пиерлуиджи Голини и подели точките за зрелищното 3:3.

Така Аталанта остана седми с 37 точки и пропусна да се изкачи в таблицата, до момента в който Торино е едвам 17-и с 16 точки, само че може да бъде задминат от Каляри и Парма до края на кръга.

В различен мач от италианската стратегия Специя обърна Сасуоло като посетител и завоюва с 2:1 визитата си. За страдание за гостите присъединяване в мача не взе българинът Андрей Гълъбинов, който изгледа мача от скамейката. Капуто откри резултата на „ Мапей” в 25-ата минута, а Ерлич изравни в 39-ата, с цел да пристигна анулиран гол заради засада за Сасуоло от Филип Джуричич.

В 78-ата пък нападателят Емануел Джеси донесе трите точки за отбора на Специя в последна сметка. Така Специя към този момент е с 21 точки, точка пред Болоня и шест пред рисковата зона, а Сасуоло остана осми с 31.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР