Отборите на Арда и Пирин (Благоевград) се изправят един срещу

...
Отборите на Арда и Пирин (Благоевград) се изправят един срещу
Коментари Харесай

Любопитен сблъсък между Арда и Пирин в Кърджали

Отборите на Арда и Пирин (Благоевград) се изправят един против различен в предпоследен дуел от 10-ия кръг на efbet Лига. Сезонът се развива по много противопоставен метод за двата състава, само че трите точки сигурно ще бъдат разиграни след оспорвана борба и първокласен футбол.
 Тунчев: Определено загубата се дължи на първото полувреме
Тунчев: Определено загубата се дължи на първото полувреме

" Необходим е по-голям опит "

Домакините от Арда прекъснаха положителната си серия от две следващи победи в предишния кръг, когато отстъпиха с 0:2 на Левски в София. Определено играта вкъщи е мощното оръжие на тима на Александър Тунчев. От 4 мача на стадиона в Кърджали, " сините " имат 3 победи и единствено една загуба. Именно по тази причина и отборът ще се надява на нов добър резултат против Пирин тази вечер.

Тунчев няма проблеми с контузени и осъдени и ще може да разчита на всички налични футболисти.



Пирин (Благоевград) от своя страна стигна до първа победа през този сезон в предишния кръг, когато " орлетата " надделяха Ботев (Враца) вкъщи с 2:1. При гостуванията си благоевградчани към момента нямат триумф, като са записали 3 загуби и 2 равенства. Със сигурност обаче момчетата на Краси Петров ще желаят да продължат положителната си серия, откакто с изключение на успеха в предишния кръг, преди този момент Пирин записа и нулево тъждество с Хебър и по този начин към този момент два следващи мача е без загуба.
 Лъчезар Котев: Като давам асистенция, ми е по-готино на душата
Лъчезар Котев: Като давам асистенция, ми е по-готино на душата

" Това са тънки пасове, които не доста хора ги умеят "

Гостуването в южния град пропущат за " орлетата " осъденият Венцислав Бенгюзов и възстановяващият се от травма Николай Бодуров. В групата се завръща Чебрайлс Макрецкис, който пропусна мача с Ботев (Враца) поради простуда.

Горе-долу преди тъкмо година, на 17 септември 2021 година, Арда още веднъж одобри Пирин и го разгроми с 3:0 вкъщи. Няколко месеца по-късно обаче, във втория мач сред двата отбора в Благоевград, Пирин си върна за загубата и надделя " сините " с 1:0.
 Краси Петров: Няма място за оттегляне
Краси Петров: Няма място за оттегляне

" Дано успеха в предишния кръг ни вдъхне убеденост и за мача против Арда "

Главен арбитър на срещата е Васимир Ел Хатиб, с помощници Йордан Петров и Никифор Велков. С ВАР ще се занимават Кристиян Колев и Иво Колев. Делегат на БФС е Николай Владимиров, а работата на реферите зорко ще следи Димитър Костов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР