Отборите на Арда и Черно море сътвориха истински спектакъл на

...
Отборите на Арда и Черно море сътвориха истински спектакъл на
Коментари Харесай

Арда и Черно море не излъчиха победител в шестголово шоу в Кърджали

Отборите на Арда и Черно море сътвориха същински театър на старта на новия сезон, завършвайки наедно 3:3 в дуел, игран на " Арена Арда ", в който феновете видяха три дузпи, редица обрати и драма до самия край.

Началото на срещата в Кърджали по нищо не предвещаваше получилия се голов театър, като първото попадение падна едвам в края на първото полувреме, когато Матеус Машадо даде задатък на гостите, възползвайки се от асистенция на Атанас Илиев.

Скоро след подновяването на играта обаче футболистите на Арда получиха право да изпълнят дузпа за нарушаване на Пабло Гарсия против Абубакар Тунгара. Зад топката застана опитният Радослав Цонев и той не сбърка от бялата точка за 1:1.



В 62-ата минута момчетата на Александър Тунчев стигнаха и до цялостния поврат посредством Преслав Боруков, който се разписа с компактен удар с десния крайник, само че единствено 120 секунди по-късно Матеус Машадо осъществя втория си гол в мача, възстановявайки още веднъж паритета.

Истинската драма обаче бе непокътната за заключителните минути, в които първо " моряците " получиха дузпа, отсъдена след интервенция на ВАР, за игра с ръка на Тунгара. Атанас Илиев трансформира 11-метровия углавен удар в гол и по този начин още веднъж даде задатък на Черно море.

Радостта за варненци продължи единствено няколко минути, тъй като Влатко Дробаров повали състезател на Арда в наказателното поле и съдията Георги Кабаков уточни бялата точка за общо трети път от началото на срещата. Този път с отговорността се нагърби Абубакар Тунгара и не сбърка, оформяйки крайното 3:3.

По този метод срещата на " Арена Арда " в Кърджали приключи без победител, а тимовете на Арда и Черно море ни направиха очевидци на първото тъждество през сезон 2023/24 в родната Първа лига.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР