Отборът от Чемпиъншип Уигън уволни мениджъра Коло Туре след по-малко

...
Отборът от Чемпиъншип Уигън уволни мениджъра Коло Туре след по-малко
Коментари Харесай

Коло Туре се задържа по-малко от два месеца начело на Уигън

Отборът от Чемпиъншип Уигън уволни мениджъра Коло Туре след по-малко от два месеца от назначението му, откакто той не съумя да завоюва нито един от деветте си мача отпред на клуба, оповестиха от клуба.

Бившият бранител на Арсенал и Манчестър Сити беше назначен на поста в края на ноември, само че Уигън взе единствено две точки от седемте си мача в лигата и отпадна от ФА Къп от Лутън Таун след преиграване.

Загубата с 0:2 от Лутън в Чемпиъншип предишния уикенд остави Уигън на дъното на класирането, на четири точки от безвредната зона.

" За страдание, резултатите на терена не бяха такива, каквито бихме желали и колкото и мъчно да беше това решение, бордът счете за належащо да ни даде допустимо най-хубавия късмет да останем в Чемпиъншип през идващия сезон ", сподели изпълнителният шеф на тима Малачи Браниган сподели в изказване.

41-годишният Туре има 353 мача в Премиер Лийг за тимовете на Арсенал, Манчестър Сити и Ливърпул сред 2002 и 2016 година, както и 120 дуела за националния тим на Кот Д`Ивоар. Уигън беше първият тим в неговата треньорска кариера.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР