Отборът на записа успех с 3:2 при визитата си на

...
Отборът на записа успех с 3:2 при визитата си на
Коментари Харесай

Фиорентина отново си тръгна от Неапол с победа

Отборът на записа триумф с 3:2 при визитата си на в зрелищен дуел от 32-ия кръг на. Това е втора победа за “виолетовите ” на “Диего Армандо Марадона ” през този сезон, откакто завоюваха против този противник с 5:2 след продължения за Купата на Италия.

В 14-ата минута се разписа, само че попадението му не беше зачетено заради засада. В 29-ата минута овладя топката на гърди и със своя удар откри резултата в интерес на гостите. В 56-ата минута влезе в игра и единствено две минути по-късно изравни с шут по земя след асистенция на Осимен. В 65-ата минута последва неговия образец и върна преднината на, като беше прецизен единствено минута след появяването си на терена. В 69-ата минута реши, че е възстановил равенството със своя гол, който обаче не беше приет поради засада. Вместо това в 72-ата минута преодоля и с превъзходен изстрел усили задатъка на отбора от Флоренция. До края на мача силите на неаполитанците стигнаха единствено за още едно попадение, дело на Осимен в 84-ата минута.

Fiorentina STUN Napoli in a result that could have huge implications on their Scudetto hopes
— Italian Football TV (@IFTVofficial)
Така остана на третата позиция в класирането с 66 точки, колкото има и вторият. Дистанцията на “партенопеите ” по отношение на водача към момента е една точка, само че “росонерите ” ще играят с довечера. пък се изкачи на седмото място с 53 извоювани пункта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР