Отборът на записа много тежко поражение от Металист Харков с

...
Отборът на записа много тежко поражение от Металист Харков с
Коментари Харесай

Украинският Металист Харков "скри шапката" на Славия цели пет пъти

Отборът на записа доста тежко проваляне от Металист Харков с 0:5 във втората си инспекция по време на лагера в Турция!
Двубоят стартира разочароващо за " белите " и още в четвъртата минута Йевхен Подлепенец даде преднина в интерес на Металист. В 32-ата минута удар на Маилтон от директен свободен удар се отби в гредата зад Светослав Вуцов.
Само минута след началото на втората част Йевхений Рязанцев с удар от придвижване удвои преднината Металист. В 53-ата минута бранителят Олександър Мизюк също се разписа във вратата на Славия, до момента в който Артур Мурза с глава направи 4:0 единствено три минути по-късно.
Десет минути преди края на постоянното време на мача Едуард Сарапий оформи крайното 5:0 в интерес на отбора от Харков. В спомагателното време рисков шут на Радослав Кирилов от фаул срещна гредата на вратата на украинския тим.
Следващият другарски мач на Славия в Турция ще бъде против Теплице (Чехия) на 25 януари! В можете да си припомните по какъв начин приключи първата контрола на " белите " в южната ни съседка!
Стартов състав на Славия против Металист Харков: Вуцов, Попадийн, Виячки, Георгиев, Соарес, Минчев, Атанасов, Нгуена, 11. Добрев, Тасев, Бакеро
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР