Отборът на Ювентус временно излезе на върха в подреждането на

...
Отборът на Ювентус временно излезе на върха в подреждането на
Коментари Харесай

Ювентус пречупи Монца след уникална драма в продълженията и временно оглави Серия А

Отборът на Ювентус краткотрайно излезе на върха в подреждането на италианската Серия " А ", откакто победи с 2:1 като посетител Монца в откриващия дуел от 14-ия кръг.

На стадион " Бриантео " двата отбора изиграха безпределно трагичен дуел, в чието добавено време паднаха цели два гола, които в последна сметка донесоха трите точки на " бианконерите ".

Преди това момчетата на Макс Алегри бяха повели в 12-ата минута посредством Адриен Рабио, който засече с глава центриране от ъглов удар на Ханс Николуси Кавилия.

Само 60 секунди по-рано пък Душан Влахович пропусна да даде задатък на Юве, откакто пропусна дузпа, която беше отразена от стража на домакините Микеле Ди Грегорио.

И тъкмо когато изглеждаше, че попадението на Рабио ще остане единственото в срещата, в 92-ата минута Валентин Карбони от състава на Монца опита центриране в наказателното поле на гостите, а откакто двама футболисти се разминаха с топката тя изненада вратаря Войчех Шчесни и влезе във вратата му за 1:1.

Радостта на домакинските последователи обаче не се задържа доста дълго, защото безусловно в първата офанзива на Ювентус след подновяването на играта Адриен Рабио асистира на Федерико Гати и бранителят на " Старата госпожа " се разписа от близка отдалеченост, носейки успеха на своя отбор.

С триумфа грандът от Торино събра 33 точки и изпревари с една състава на Интер на върха в подреждането преди дуела на " нерадзурите " против Наполи тази неделя (3 декември). В същото време Монца остава на 10-ата позиция с 18 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР