Отборът на Уулвърхемптън стигна до равенството при домакинството си на

...
Отборът на Уулвърхемптън стигна до равенството при домакинството си на
Коментари Харесай

Уулвс показа характер и стигна до равенството срещу Нюкасъл

Отборът на Уулвърхемптън стигна до равенството при семейството си на Нюкасъл в мач от 12-ия кръг на Висшата лига. Двубоят на стадион „ Молиню ” завърши при резултат 2:2. Така „ вълците ” продължиха серията си от мачове без загуба на пет.

Гостите от Нюкасъл на два пъти повеждаха в резултата посредством голове на Калъм Уилсън, само че на два пъти домакините успяваха да изравнят. Марио Лемина вкара първия гол за Уулвс, а второто попадение бе дело на Хуан Хий-Чан.

Уилсън изведе Нюкасъл напред в резултата след 22 минути игра. Жозе Са не съумя да уволи топката след центриране от корнер, изпусна я, а от това се възползва нападателят на „ свраките ”. Уилсън стреля, само че ударът му бе блокиран. При добавката обаче, Уилсън не сгреши. Нападателят на Нюкасъл вкара с акробати1ен удар.

Марио Лемина изравни за Уулвс, откакто засече с глава подаване от ъглов удар.

В продължението на първото полувреме Нюкасъл вкара втори гол. Главният рефер Антъни Тейлър отсъди дузпа в интерес на гостите след нарушаване на Хуан против Фабиан Шер. Ситуацията бе дълго обсъждана от ВАР, само че в последна сметка решението на съдията бе доказано. Зад топката застана Уилсън, който вкара за 2:1.

Хуан Хий-Чан донесе точката за домакините с тъкмо осъществяване в 71-ата минута. Тоти навърза трима бранители на гостите и пусна пас към Хуан, който от близка отдалеченост не сгреши за 2:2.

До края на срещата и двата отбора имаха положителни положения за гол, само че до нов подобен по този начин и не се стигна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР