Отборът на Удинезе постигна втора поредна победа в Серия А,

...
Отборът на Удинезе постигна втора поредна победа в Серия А,
Коментари Харесай

Български национал игра цял мач при загуба на своя тим в Серия А

Отборът на Удинезе реализира втора поредна победа в Серия А, откакто завоюва с минималното 1:0 при гостуването си на Специя в дуел от третия кръг на италианския хайлайф.

Родният национал Петко Христов записа цялостен мач като титуляр за домакините. Той като цяло се показа на равнище, макар че можеше да предотврати позволения гол. Още в 13-ата минута съдията уточни бялата точка за фал на вратаря Йероен Зоет против нападателя на гостите Игнасио Пусето. След ревизиране от ВАР обаче дузпата беше анулирана, а аржентинецът получи жълт картон за симулация. Специя несъмнено беше по-опасният отбор, само че все пак получи късно попадение в 89-ата минута. Тогава дебютиралият за фриуланите Лазар Самарджич мина около Христов и Янис Антисте и вкара победния гол за своя отбор.

Така Удинезе излезе на третото място в класирането с актив от 7 точки, а Специя е на 18-ата позиция и в зоната на изпадащите със единствено 1 извоюван пункт.

В другите дуели, стартирали в 16:00 българско време, Дженоа завоюва гостуването си на Каляри с 3:2, а Торино разруши Салернитана с 4:0 вкъщи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР