Отборът на ЦСКА загуби с 0:2 домакинството си на румънския

...
Отборът на ЦСКА загуби с 0:2 домакинството си на румънския
Коментари Харесай

Груби грешки в защита провалиха ЦСКА в първия двубой срещу Сепси в Лигата на конференциите

Отборът на ЦСКА загуби с 0:2 семейството си на румънския Сепси в първия двубой сред двата отбора от втория прелиминарен кръг на шампионата Лига на конференциите и по този начин българският отбор съществено усложни задачата си за реванша в северната ни съседка идната седмица.

На стадион " Българска войска " " алените " имаха преимущество във владеенето на топката, само че сътвориха прекомерно малко в предни позиции, като за всичките 90 минути насочиха единствено един прецизен удар по посока на вратата на своя противник.

В същото време съставът на Сепси търпеливо изчакваше своите благоприятни условия и нанесе своите два съкрушителни удара след почивката, възползвайки се и от грубите неточности в защитата на ЦСКА.

В 68-ата минута нидерландският защитник Мено Кох сгреши в преценката си за една топка наоколо до личното си наказателно поле, което разреши на гостите да завлечен кълбото и броени секунди по-късно Николае Паун го прати под плонжа на стража Густаво Бусато за 1:0.



Десетина минути преди края на постоянното време Бусато на собствен ред позволи груба неправилност, напускайки своята голлиния в опит да почисти топката. Бразилецът обаче загуби притежанието край тъчлинията, което разреши на Роланд Варга да обстрелва опразнената врата и той не сбърка, реализирайки за 2:0.

Играчите на Сепси можеха да стигнат и до трети гол, само че удар с глава на Бранислав Ниняй срещна гредата и по този начин остави пасива на ЦСКА единствено два гола.

По този метод носителят на Купата на Румъния гледа решително към реванша след седмица, в който момчетата на Ливиу Чоботариу ще влязат с задатък от два гола, до момента в който българският вицешампион ще би трябвало да усъвършенства доста неща в играта си, в случай че желае да отстрани своя противник и да продължи към идващия стадий на квалификациите в Лигата на конференциите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР