Отборът на ЦСКА 1948 завърши наравно 0:0 у дома срещу

...
Отборът на ЦСКА 1948 завърши наравно 0:0 у дома срещу
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 завърши сезона в Първа лига на историческото за клуба трето място

Отборът на ЦСКА 1948 приключи наедно 0:0 вкъщи против Локомотив Пловдив в дуел от 35-ия кръг в Първа лига. Столичани приключват на трето място в крайното класиране и през лятото ще вземат участие в евротурнирите.

В самото начало на срещата вратарят на гостите Кристиан Томов сбърка и топката доближи до Радослав Кирилов, който стреля, само че отбраната на пловдивчани се оправи с заплахата.

В 10-ата минута Реян Даскалов изведе национала Кирилов и той опита да приключи с едно допиране. Вратарят на " черно-белите " съумя да се намеси уверено.

Пет минути по-късно шут на Джовани беше блокиран, а Мартин Паскалев с глава не беше прецизен и изпрати топката в ръцете на Генадий Ганев.

След 27 минути игра стражът на " алените " Ганев мазета топката след опит за гол на Петър Андреев.

Девет минути по-късно Ивайло Чочев стреля неопределено след центриране на Георги Русев.

Последваха нови неточни удари на Петър Андреев и Матеус да Силва от гостите, а три минути преди почивката шут на Джовани беше изчистен от голлинията.

Пет минути след началото на втората част Парвиз Умарбаев би неопределено от директен свободен удар. Последните стадии от срещата бяха спокойни и равностойни, а удар на Йосип Томашевич беше неакуратен.

ЦСКА 1948 приключва на трето място в крайното класиране и през идващия сезон ще взе участие в Лигата на конференциите, до момента в който Локомотив остана на шеста позиция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР