Отборът на ЦСКА 1948 се завърна към победите в Първа

...
Отборът на ЦСКА 1948 се завърна към победите в Първа
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 се върна към победите след успех в Стара Загора

Отборът на ЦСКА 1948 се завърна към успехите в Първа лига, откакто надигра с 3:1 като посетител състава на Берое Стара Загора в среща от 24-ия кръг.

С триумфа момчетата на Тодор Янчев събраха 48 точки, с които резервират 3-та си позиция в подреждането, до момента в който старозагорци, които не престават да нямат победа през календарната 2023 година са на 13-то място с 21 пункта.

Двубоят в Стара Загора стартира чудесно за гостите, които поведоха още в 10-та минута, когато Педриньо центрира от ъглов удар, а на вярното място бе Ивайло Чочев, който с глава осъществя 17-то си попадение от началото на сезона.

В 35-та минута " алените " удвоиха задатъка си след нов корнер, като този път Евгений Сердюк отклони центрирането към точката на дузпата, където топката стигна до Елитон и той с крайник я прати за повторно във вратата на домакините.

Футболистите на Берое откриха сили да отговорят съвсем незабавно след втория гол и в 36-та минута Вини Трибуле понижи с глава пасива на своя отбор след асистенция на Спас Георгиев.

След почивката и двата отбора имаха своите шансове пред противниковата врата, само че десетина минути преди края на постоянното време очакванията на домакините за точка бяха попарени, откакто Густаво Каскардо бе изпъден за втори жълт картон поради настъпване против Ивайло Чочев.

В оставащото време играчите на ЦСКА 1948 се възползваха от численото си предимство и в 86-та минута Георги Русев оформи крайното 3:1, възползвайки се от извеждащо подаване на Реян Даскалов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР