Отборът на ЦСКА 1948 се наложи над ЦСКА с минималното

...
Отборът на ЦСКА 1948 се наложи над ЦСКА с минималното
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 излъга ЦСКА

Отборът на ЦСКА 1948 се наложи над ЦСКА с минималното 1:0 в отсрочен мач от 28-и кръг на efbet Лига. През първата част гостите на два пъти пратиха топката в мрежата на съперника, само че и двете попадения бяха анулирани поради игра с ръка. В 65-ата минута Марио Топузов осъществя първото си попадение за своя отбор. В добавеното време на мача ЦСКА получи правото да извършва дузпа, само че Даниел Наумов затвърди блестящото си показване през цялата среща и улови.

Срещата започва със мълниеносен, само че прекомерно неакуратен удар на Марио Топузов. Гостите отвърнаха с шут на Тибо Вион, последван от опит на Бисмарк Чарлс, само че и двамата бяха отказани от Даниел Наумов.

В средата на първата част Мартин Хайдаров бе напът да прати топката в личната си врата. Гостите проведоха бърза контраофанзива, която приключи с изострен пас по земя към Тиаго. Хайдаров обаче се хвърли на шпагат, с цел да пресече подаването, и за малко да си означи автогол.

В 22-ата минута Мено Кох изпрати кълбото в мрежата на Даниел Наумов, само че след малко закъснение Георги Кабаков даде сигнал за игра с ръка и попадението бе анулирано.

Малко по-късно Греъм Кери отклони към Бисмарк Чарлс, който имаше прелестен късмет да открие резултата, само че Наумов още веднъж блесна с невероятна демонстрация.

В самия завършек на полувремето бе анулирано ново попадение на ЦСКА. Този път изпълнител бе Георги Йомов, който обаче спря топката благодарение на ръцете си, което не остана неусетно от съдията.

В началото на втората част Димитър Евтимов сбърка и подари топката на Денислав Александров, който подаде към Георги Русев, само че в последна сметка стражът поправи грешката си и отрази.

След час игра Георги Русев центрира остро от директен свободен удар от границата на наказателното поле. Димитър Евтимов увисна, само че Тибо Вион се намеси уверено и мазета. Гостите контраатакуваха стремително, което не докара до нищо, защото ударът на Тиаго бе неакуратен.

Пет минути по-късно 21-годишният Марио Топузов изведе ЦСКА 1948 напред в резултата. Ивайло Чочев изпрати приказен извеждащ пас към Топузов, който сполучливо се бе вклинил сред Вион и Кох, с цел да разпечата вратата на Евтимов с първото си попадение в елита.

В 75-ата минута ВАР още веднъж бе във фокуса. Георги Кабаков реши да прегледа обстановка за възможен пряк червен картон на Тиаго, само че откакто изгледа обстановката, реферът подвигна единствено жълт картон на футболиста на гостите. /бел. ред. ВАР няма право да преглежда обстановки за жълт картон/

Драмата бе цялостна, откакто в добавеното време Кабаков още веднъж отиде до екрана, с цел да прегледа обстановка за евентуална дузпа. Съдията отсъди удар от бялата точка, с който се нагърби Жорди Кайседо. Родният пазач на ЦСКА 1948 обаче показва страховит инстикт и резервира успеха на своя отбор.

Така момчетата на Любо Пенев остават трети в класирането, защото разликата с Локо (Пд) се усили на 4 точки и изгубиха късмет за второто място. ЦСКА 1948, от своя страна, събра 44 пункта, само че остава пети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР