Отборът на Царско село победи Септември София с 2:1 в

...
Отборът на Царско село победи Септември София с 2:1 в
Коментари Харесай

Царско село победи Септември Сф в тайна контролна среща

Отборът на Царско село победи Септември София с 2:1 в контролна среща, която се игра на стадион „ Арена Царско село “.

Още в 4-ата минута Карим Роси означи първия гол в мача. Второто попадение бе дело на Стефан Христов в 83-ата минута, а гостите върнаха един гол посредством Кирил Киров в заключителните секунди на дуела. Царско село упражни надзор на мача през всичките 90 минути, само че не съумя да стигне до повече голове.

Още в 4-ата минута Лъчезар Балтанов даде превъзходен пас към Лесли Де Са, който центрира с едно допиране и Карим Роси с глава означи за 1:0. До почивката нови попадения не паднаха макар основаните обстановки. През втората част дебют за Царско село направи младия вратар Милен Иванов. Роденият през 2003 година футболист влезе на мястото на Михаил Иванов. Само след няколко минути на терена Иванов избави чисто голово състояние. Футболист на Септември излезе самичък против него, само че младият пазач сподели превъзходен инстикт и мазета.

В 62-ата минута добра опция се откри пред Лесли Де Са, само че той не съумя да уцели добре топката. Отново той шутира рисково в 78-ата минута, само че този път не уцели вратата. В 83-ата минута Христо Попадийн изведе по превъзходен метод Стефан Христов, който не сбърка за 2:0. Гостите понижиха в 85-ата минута, когато Стойчев изведе Киров зад защитата и той осъществя.

За Царско село в игра не се появиха Джони Пласид и Панайотис Лука, които сега са част от националния тим на Хаити и младежкия народен тим на Кипър. С леки контузии са Иван Бандаловски, Антонио Георгиев и Андерсон Кордейро, който също не играха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР