Отборът на Царско село може да стане общ сателит за

...
Отборът на Царско село може да стане общ сателит за
Коментари Харесай

Царско село става общ сателит на Левски, ЦСКА и Лудогорец?

Отборът на Царско село може да стане общ спътник за двата гранда на българския футбол - Левски и ЦСКА, оповестяват сътрудниците от " Блиц ". Те могат да употребяват лиценза на клуба, изпращайки младите си гении, които ще се обиграват не на аматьорско равнище, а в елита на българския футбол. Заплатите на играчите ще бъдат плащани от двата клуба.
 Иво Андреевски: Царско село ще го има
Иво Андреевски: Царско село ще го има

Има няколко разновидността по какъв начин тъкмо да бъде, само че ще го има, разяснява той

Този проект може да се осъществя още напролет с присъединяване единствено на юноши и на преотстъпени футболисти чартърен. Този вид към този момент е разискван с двата гранда.

" Стойне Манолов сега е в Турция. Прибира се през днешния ден вечерта. До дни той ще даде конференция и ще обясни всичко. Това е един от разновидностите, който е обсъждан с други клубове. Включително - с Наско Сираков и с Гриша Ганчев. С Лудогорец също ще се приказва, тъй като при тях е цялостно с качествени играчи, за които няма място на терена при огромната конкуренция. Другият вид е Царско село да разчита единствено на юноши до края на сезона, без да взима преотстъпени играчи.

Третият вид Стойне напълно да се отдръпна още в този момент е съвсем нулев. Но има подобен той да се отдръпна напълно след края на сезона. Да няма мъжки тим, а единствено юношеска школа ", обявиха източници на гореспоменатата медия.
 Царско село с нов треньор и много по-скромен бюджет
Царско село с нов треньор и много по-скромен бюджет

Влади Вутов поема " царете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР