Отборът на Тотнъм постигна изключителен обрат от 1:2 до 3:2,

...
Отборът на Тотнъм постигна изключителен обрат от 1:2 до 3:2,
Коментари Харесай

Маршът на светците изхвърли Тотнъм от ФА къп

Отборът на Тотнъм реализира извънреден поврат от 1:2 до 3:2, с цел да в профил Саутхемптън в преиграване от 4-тия кръг на ФА къп, изигран на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм ". След като първо гостите направиха цялостен поврат и водеха с 2:1 до 78-та минута, голове на Сон и Лукас Моура оформиха крайния резултат, който праща състава на Жозе Моуриньо напред в идната фаза на надпреварата.

Двубоят стартира по най-хубавият метод за състава на Моуриньо. В 12-та минута, след офанзива по левия фланг, Райън Сесеньон откри Танги Ндомбеле на стрелкова позиция, а ударът на французина рикошира от тялото на Джак Стивънс, с цел да откри вратата на "светците ".

Радостта на домакинските почитатели изтрая обаче единствено към 22 минути. Бърза контраофанзива на водения от Ралф Хазенхютъл тим приключи с удар на Нейтън Редмънд от сложен ъгъл, който беше отразен от Юго Лорис, само че след добавката на Шейн Лонг резултатът към този момент беше подравнен.

Гостите продължиха да са по-активния отбор и в 71-та минута справедливо поведоха в резултата. След превъзходен пробив през центъра на Редмонд крилото съумя да откри Дани Ингс, който съумя да финтира Серж Орие, и пласира доста обмислен удар в долния десен ъгъл на вратата на Лорис за 2:1.

В този миг обаче "шпорите " откриха внезапно съживителни сили и откриха шокиращи две попадения. След двойна композиция сред Деле Али и Лукас Моура, последният получи топката на границата на наказателното поле на Саутхемптън и не остави никакви шансове на Ангъс Гън за 2:2 в 78-та минута.

Драмата обаче щеше да стане цялостна в 87-та минута. Хюн-Мин Сон беше въборен в наказателното и поле и основният арбитър на срещата не се поколеба да уточни точката за 11-метров углавен удар. Зад топката застана точно кореецът, който не сбърка, с цел да прати своя отбор напред в шампионата, където Тотнъм ще се изправи против Норич.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР