Отборът на Тотнъм обмисля да привлече централния защитник на Саутхемптън

...
Отборът на Тотнъм обмисля да привлече централния защитник на Саутхемптън
Коментари Харесай

Тотнъм намери по-евтина алтернатива на Шкриниар

Отборът на Тотнъм обмисля да притегли централния бранител на Саутхемптън Яник Вестергор през лятото. Мениджърът Жозе Моуриньо държи клубът да се укрепи в защита и 28-годишният датчанин е един от футболистите, които са на челните места в листата му за селекция. Макар бъдещето на португалеца на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм “ да е нестабилно, той към този момент работи интензивно по летните прехвърляния, оповестява „ Daily Express “.

Първата цел на Моуриньо за укрепване на защитата е Милан Шкриняр от Интер. Към този миг обаче той е прекомерно безценен за опциите на Тотнъм и по тази причина клубът по-скоро ще насочи напъните си към втория в листата, а точно Вестергор.

199-сантиметровият датчанин демонстрира отлични игри с екипа на Саутхемптън, откакто бе притеглен от Борусия Мьонхенгладбах през 2018 година. До момента той има 70 мача и 4 гола с екипа на „ светците “.

Смята се, че Вестергор ще излезе относително на ниска цена на Тотнъм, в случай че се стигне до негов трансфер. Цената на играча сега е от порядъка на 18-20 милиона паунда.

LATEST: Tottenham step up £18m Jannik Vestergaard transfer bid because of Milan Skriniar doubts
— Hotspurs News Alerts (@AlertsHotspur)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР