Отборът на Словения оглави подреждането в група Н на квалификациите

...
Отборът на Словения оглави подреждането в група Н на квалификациите
Коментари Харесай

Дания и Словения оглавиха подреждането в група Н в битката за място на Евро 2024

Отборът на Словения оглави подреждането в група " Н " на квалификациите за Евро 2024, откакто реализира победен триумф с 4:0 като посетител против новобранеца Сан Марино.

Футболистите на Матяж Кек не оставиха никакви подозрения в превъзходството си против дребната страна и след единствено 16 минути игра към този момент водеха с два гола с помощта на Жан Випотник и Ян Млакар.

След почивката Санди Ловрич и футболистът, който е благосъстоятелност на българския първенец Лудогорец Жан Краничник пък осъществиха оше две попадения за своя отбор, оформяйки крайния резултат.

Малко по-рано в границите на днешния ден пък Дания надигра с минималното 1:0 като посетител състава на Финландия в скандинавско дерби.

" Червения динамит " изцяло доминираше в срещата на Олимпийския стадион в Хелзинки и дълго време единствената спънка пред гола беше стражът на домакините Лукаш Храдецки, който на няколко пъти трябваше да избавя своята врата.

В последна сметка разумното се случи в 86-ата минута, когато Пиер-Емил Хьойберг получи прекомерно огромно пространство пред наказателното поле на финландците и с точно осъществяване по треварата матира Храдецки, носейки успеха на своя отбор.

В първия дуел за деня от тази група пък Казахстан победи с 1:0 вкъщи отбора на Северна Ирландия, като единственото попадение за триумфа осъществя Максим Самородов.

По този метод класирането в групата след изиграването на първите шест кръга наподобява по следния метод: Словения и Дания са водачи с по 13 точки, като Ян Облак и компания имат преимуществото на един маркиран гол повече. Трети и четвърти са отборите на Финландия и Казахстан с по 12 пункта, само че тука " совите " са с едно място по-напред поради по-добрата си голова разлика. Пети към този момент е съставът на Северна Ирландия с 3 точки, а на дъното е Сан Марино без актив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР