Отборът на Славия надигра с минималното 1:0 като домакин Ботев

...
Отборът на Славия надигра с минималното 1:0 като домакин Ботев
Коментари Харесай

Славия пречупи Ботев Вр с гол на младия Мартин Георгиев

Отборът на Славия надигра с минималното 1:0 като хазаин Ботев Враца в откриващата среща в програмата на 17-ия кръг на родната Първа лига.

На стадион " Александър Шаламанов " в столицата единственото попадение за " белите " осъществя младият Мартин Георгиев, за който това в действителност бе и първи гол в неговата кариера на клубно равнище.

Голът пристигна в края на първото полувреме, когато домакините получиха право да изпълнят ъглов удар, а при центрирането на Тони Тасев топката се отклони от тялото на Георгиев и с доза шанс влезе във вратата на врачани, носейки трите точки на състава, воден от Златомир Загорчич.

След почивката Славия можеше и да усили задатъка си, като най-близо бе Емил Мартинов, чийто удар четвърт час преди края на постоянното време обаче срещна напречната греда.



От другата страна Ботев Враца стигна до изстрел на Даниел Генов от свободен удар, само че стражът Светослав Вуцов внимаваше и мазета в ъглов удар.

В края гостите останаха и с човек по-малко, откакто Диого Барбоса бе изпъден за два жълти картона.

С триумфа си " белите " събраха 17 точки и се изравниха с Локомотив София в борбата за 13-ото място в подреждането, като " железничарите " въпреки всичко имат и мач по-малко.

За Христо Янев и Ботев Враца шестото следващо проваляне значи оставане на предпоследната 15-а позиция с актив от 10 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР