Отборът на Шумен най-сетне се поздрави с първата си победа

...
Отборът на Шумен най-сетне се поздрави с първата си победа
Коментари Харесай

Невероятен кош със сирената донесе първа победа на Шумен за сезона

Отборът на Шумен най-накрая се поздрави с първата си победа през сегашния сезон в НБЛ. Момчетата на старши треньора Янко Янков повалиха Берое със 77:74 (19:13, 16:19, 22:20, 20:22) в първи мач от четвъртия кръг, извършен в своята зала “Арена Шумен ”. Успехът на домакините бе обезпечен в последната секунда от постоянното време, когато Майк Адеунми наниза тройка със сирената, с цел да донесе дебютен триумф на Шумен през акцията.

По този метод Шумен излиза на петото място във краткотрайното класиране с баланс от 1-3, до момента в който Берое инкасира втора поредна загуба и се намира на третата позиция с актив от 2-2.

Адриян Секулов изигра доста мощен мач за тима на Шумен, като гардът приключи с 18 точки и 7 асистенции. Джавонте Елис осъществя още 14 точки, Георги Кендеров и Ореолуапо Идоу се разписаха с по 13 точки, а героят Майк Адеунми завърши с 9 точки.

Корнелиъс Хъдсън бе над всички за Берое с 24 точки и 8 битки, само че той също по този начин позволи и 11 неточности в нахлуване. Ерик Димитров се включи с 12 точки от пейката, а капитанът Александър Тодорович остана с 11 точки и 7 битки. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР