Отборът на Шалке надви Херта Берлин с 3:2 и ще

...
Отборът на Шалке надви Херта Берлин с 3:2 и ще
Коментари Харесай

Шалке изстрада класирането си на 1/4-финал

Отборът на Шалке надделя Херта Берлин с 3:2 и ще играе на 1/4-финал за Купата на Германия. Гостите съумяха да поведат с два гола след попадения на Паскал Кьопке и новото попълнение на отбора - Кжищоф Пьонтек, само че в следствие позволи цялостен поврат. Само за 6 минути Даниел Калигури и Амин Ари възвърнаха равенството и вкараха дуела в продължения. В воин за домакините се трансформира Бенито Раман, който в 115-ата минута донесе успеха на своите и класира тима напред по пътя към 6-ата Купа на Германия.

Гостите откриха резултата още в 12-ата минута с гол на Паскал Кьопке, който овладя съвършено пас на Мариус Волф и изпрати топката в опразнената мрежа пред себе си.

В 39-ата Кьопке асистира на Кжищоф Пьонтек, който дебютира за новия си отбор с попадение.

През втората част обаче домакините изравниха единствено за 6 минути. В 76-ата минута Даниел Калигури получи добър пас и откри долния ляв ъгъл на вратата.

В 82-ата Амин Ари възвърне равенството и вкара дуела в продължения.

В 102-ата минута Джордан Торунарига получи втори жълт картон, респективно червен, и бе заставен да напусне прибързано и да остави гостите да доиграват с човек по-малко.

В 115-ата минута Бенито Раман реши всичко в срещата и с хубав самостоятелен рейд матира Руне Ярщайн и изпрати своите на 1/4-финал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР