Отборът на Сакраменто Кингс не успя да постигне втора поредна

...
Отборът на Сакраменто Кингс не успя да постигне втора поредна
Коментари Харесай

Везенков с нов личен рекорд в Сакраменто

Отборът на Сакраменто Кингс не съумя да реализира втора поредна победа и първа като хазаин от началото на постоянния сезон в НБА.

Александър Везенков и съотборниците му станаха очевидци на следващия рецитал на Стеф Къри, който изведе своя Голдън Стейт Уориърс към трагичен триумф със 122:114 (29:24, 28:36, 27:39, 30:25) в зала “Голдън 1 Сентър ” в Калифорния. Стеф означи 41 точки за “воините ”, в това число 16 в трансформиралата се в основна за успеха трета четвърт. Така най-великият стрелец за всички времена продължи наказателната си акция против Сакраменто, откакто наниза исторически 50 точки в решителния седми мач от плейофната серия сред двата отбора през предишния сезон.

Александър Везенков пък записа още едно извънредно дейно включване от пейката на “кралете ”, като този път най-полезният състезател в Евролигата се отличи с първия си дуел с двуцифрен актив в постоянния сезон на НБА.

Българският национал приключи срещата с 10 точки и 1 борба за само 12 минути, прекарани на терена, предава Спортал.

Той наниза 8 точки през първото полувреме, само че получи единствено 3 минути игра през второто, в което бе “забравен ” на аварийна пейка. Везенков бе 4/6 при стрелбата си от игра, включително 2/4 от тройката, като една от стрелбите му бе отчайваща такава в края на втората четвърт от личната половина, тъй че той още веднъж може да се поздрави с висока успеваемост. Силните му изяви през първото полувреме обаче не му осигуриха повече минути през второто, спрямо първия му мач против Юта, когато той игра по равно и в двете полувремена.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР