Отборът на Реал Мадрид вече е започнал с търсенето на

...
Отборът на Реал Мадрид вече е започнал с търсенето на
Коментари Харесай

Реал Мадрид е започнал преговори със заместника на Зидан

Отборът на Реал Мадрид към този момент е почнал с търсенето на заместител на треньора Зинедин Зидан. Френският треньор към момента не е уведомил нито клуба, нито играчите, че ще напусна, само че загатна, че това може да е по този начин през последните няколко седмици. Всички считат, че той ще се отдръпна от треньорския пост в края на сезона.

Поради тази причина в последните седмици „ белите “ интензивно работят по намирането му на заместител. Мадридският вестник „ AS “ твърди, че клубът е подхванал дейности по отношение на назначението на легендата на „ кралете “ Раул Гонсалес.

Според информацията 43-годшният някогашен нападател е оповестил, че в случай че ще поема поста от Зидан, то той би желал да реновира напълно тима. Много от по-опитните играчи ще би трябвало да се разделят с клуба, тъй като една от задачите на Раул е да подмлади тима.

„ AS “ разкрива, че Раул, който сега е треньор на втория тим на Реал, е придирчив треньор с доста разнообразни способи от тези на Зидан. Той е научиб доста за играта от престоя си в Германия и е подготвен да сложи по-голям фокус върху физическата подготовка на тима.

Изданието добавя, че от Реал ще би трябвало да побързат с съответно предложение към някогашния си футболист, защото от немския Айнтрахт Франкфурт към този момент са му предложили да поеме отбора от лятото. Смята се, испанецът е разчувствуван от предлагането, само че е изискал време да го обмисли по две аргументи. Първата е, че воденият от него втори тим на Реал следва да играе в плейофите за влизане в Сегунда Дивисон, а втората е, че желае да изчака решението на Зидан.

След останалите претенденти за поста на французина в клуба са някогашния треньор на Милан и Ювентус Масимилиано Алгери, селекционерът на белгийския народен тим Роберто Мартинес и Йоаким Льов, който ще се отдръпна от поста на селекционер на Германия след Европейското състезание това лято.

Raúl approached, with Zidane's future up in the air
— AS English (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР