Отборът на Реал Мадрид се насочва към крилото на Манчестър

...
Отборът на Реал Мадрид се насочва към крилото на Манчестър
Коментари Харесай

Реал Мадрид поглежда към Стърлинг

Отборът на Реал Мадрид се насочва към крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг като част от проектите си да възобнови състава, твърди “Мирър”. Според изданието завърналият се на “Сантиаго Бернабеу” ментор Зинедин Зидан е огромен почитател на британския национал, който прави страховит сезон с екипа на “гражданите”.

Смята се, че Реал ще похарчи 300 млн. паунда за летни попълнения, като измежду набелязаните играчи са Неймар, Еден Азар и Кристиан Ериксен. Към тях обаче може да се прибави и Стърлинг, който е наблюдаван изкъсо от мадридчани, откакто е една от най-големите звезди през тази кампъния във Висшана лига. Вестникът напомня, че и преди испанският клуб се е интересувал от играча - през 2014 година, както и предишния август, когато оттова са изпратили скаути да го следят. Зидан също обществено е признавал интереса си към 24-годишния футболист. “Разбира се, че го следим като играч”, съобщи той през 2015 година
Watch out Man City

Raheem Sterling is in demand according to the papers.

https://t.co/iJizgMOq97 #MCFC pic.twitter.com/wgE0WvYamC
— BBC Sport (@BBCSport) March 15, 2019 Стърлинг има 21 гола и 12 асистенции в мачовете си за Сити и Англия през този сезон. От клуба му ще се борят той да остане част от състава изключително пред угрозата от трансферно ембарго. През ноември той преподписа с тима до лятото на 2023 година, като получава по 300 хиляди паунда седмично.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР