Отборът на Реал Мадрид е отказал предложението на градския си

...
Отборът на Реал Мадрид е отказал предложението на градския си
Коментари Харесай

От Реал са отказали да играят домакинските си мачове на стадиона на Атлетико

Отборът на Реал Мадрид е отказал предлагането на градския си противник Атлетико Мадрид да доиграе домакинските си мачове от остатъка на сезона в Ла Лига на " Уанда Метрополитано ". Лично президентът на " дюшекчиите " Енрике Сересо през вчерашния ден съобщи, че стадионът е разполагаем за Реал, в случай че “Белия балет " желае да го употребява при подновяването на акцията.
Според Marca обаче “Кралския клуб” е отказал предлагането, като действието му провокира необятен отзив в Испания. Както е известно, Реал не може да употребява повече през този сезон на своя “Сантиаго Бернабеу " заради ремонтна активност. Въпреки че мачовете до края на акцията ще се играят без аудитория, грандът от Мадрид ще би трябвало да се бори за купата в Испания на дребния си подготвителен стадион в клубната си база " Валдебебас ". Първият домашен мач на момчетата на Зинедин Зидан е тази неделя, когато одобряват тима на Ейбар. Към момента отборът се намира на втората позиция и изостава с 2 точки от първия Барселона.
Real Madrid REJECT offer from Atletico to play in state-of-the-art Wanda Metropolitano... instead playing in tiny 6,000-seat stadium https://t.co/gBqFNVc30M
— MailOnline Sport (@MailSport) June 11, 2020 ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР