Отборът на Пирин U14 замина за Испания, където ще участва

...
Отборът на Пирин U14 замина за Испания, където ще участва
Коментари Харесай

Юноши на Пирин заминаха за престижен турнир в Испания

Отборът на Пирин U14 отпътува за Испания, където ще взе участие на шампионата Майорка Къп " (Mallorca Cup). Надпреварата започва на следващия ден и ще продължи до 17 април. Пирин ще е първият български тим с присъединяване в Купата на Източна Майорка.

За Палма де Майорка отпътуваха през днешния ден отпътуваха 20 " орлета ", родени през 2008 година. Талантите от Пирин попаднаха в една група с колоса Ювентус, както и с тимове и от Испания и Германия. В другите групи личат имената на грандове като Манчестър Сити, Ливърпул, Борусия (Дортмунд), Барселона, ПСЖ и други. При прекосяване в идната фаза, " орлетата " най-вероятно ще се изправят против Байерн (Мюнхен). С присъединяване си в този влиятелен шампионат, младите футболисти на Пирин и техните треньори ще имат опция да покажат хъс и умения против своите връстници в Европа.

Голям тласък за дребните " орлета " ще бъде, че на East Mallorca Cup е изгрявала звездата на редица имените играчи, измежду които Феран Торес, Трент Александър-Арнолд, Емре Мор и други, които са били избирани за Играчи на шампионата. Участието на Пирин U14 в този влиятелен шампионат е допустимо, с помощта на финансовата поддръжка на Община Благоевград, бизнес сътрудници и родители на децата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР