Отборът на Пирин (Разлог) спечели приятелски турнир по волейбол за

...
Отборът на Пирин (Разлог) спечели приятелски турнир по волейбол за
Коментари Харесай

Пирин спечели приятелски турнир за прекадети в София

Отборът на Пирин (Разлог) завоюва другарски шампионат по волейбол за прекадети (състезатели, родени 2005/2006 година), който се организира в София. Домакин на конкуренцията бе ВА Стойчев-Казийски, а присъединяване взеха още съставите на Хебър (Пазарджик) и Люлин (София). Четирите отбора играха всеки против всеки.

Младите волейболисти на Пирин, водени от Йордан Мицин, приключиха без загуба в шампионата и подвигнаха купата. Най-труден триумф означиха против представителите на Хебър, като се постановиха с 3:2 гейма. В другите две срещи надиграха домакините от ВАСК и Люлин с 3:1 гейма.

Втори, с една загуба от разложани, завършиха представителите на ВАСК, водени от Велизар Пашов. Домакините надиграха другите два противника с по 3:0 гейма.



Трети се подредиха състезателите на Хебър, които записаха триумф над Люлин. Четворката бе завършена от Люлин.

Приятелският шампионат бе част от подготовката преди подновяването на надпреварите за подрастващите във волейбола за сезон 2019/2020, който бе пресечен заради пандемията от ковид. Припомняме, че през юни бяха изиграни единствено държавните финали за юноши и девойки под 20 години, като в този момент занапред предстоят квалификационни шампионати и финали при останалите възрасти.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР