Отборът на Пирин (Благоевград) потегля за Варна за гостуването на

...
Отборът на Пирин (Благоевград) потегля за Варна за гостуването на
Коментари Харесай

Пирин потегля към Варна без трима основни играчи

Отборът на Пирин (Благоевград) потегля за Варна за гостуването на Черно море от 22-ия кръг на Първа лига. " Орлетата " ще се опитат да продължат позитивната си серия от резултати, откакто записаха три следващи турнирни победи и общо четири мача без проваляне. В предишния кръг Пирин завоюва против Арда с 1:0 с гола на Антон Карачанаков и по този метод се изкачи на 10-то място в класирането.

Предстоящият противник Черно море заема 4-то място в подреждането, като в предишния кръг записа триумф с 3:0 при гостуването на Локомотив (София). " Моряците " имат 4 победи, 4 равенства и 2 загуби в 10-те си семейства досега през сезона в Първа лига.
 Новият японец в Пирин: Това е отбор с история, усещам се чудесно в Благоевград
Новият японец в Пирин: Това е отбор с история, усещам се чудесно в Благоевград

Лесно е привикнал с града

На стадион " Христо Ботев ", в първия мач от сезона сред двата тима се получи зрелищно тъждество - 2:2. Станислав Костов и влезлият от аварийна пейка Преслав Йорданов се разписаха за нашия тим, до момента в който два гола за варненци вкара Пабло Алварес - единият от дузпа. Родриго в 42-ата минута и Попев в 87-ата минута получиха червени картони, а в края на мача Васил Панайтов пропусна да се разпише от бялата точка.

" Ще се опитаме да се възползваме от инерцията, която натрупахме с помощта на положителните резултати. Знаем какъв брой сложен противник е Черно море. Те разполагат с положителни играчи, както и с умел и първокласен треньор. Не инцидентно се намират на тази позиция в класирането. Ние имаме нашите кадрови проблеми, само че би трябвало да ги превъзмогнем и да се опитаме да продължим положителното ни показване. Оптимист съм, че възходът ни ще продължи. Отборът тренира на равнище и сме оптимално подготвени за това мъчно посещение ", съобщи старши-треньорът на " орлетата " Радослав Митревски пред клубния уебсайт.

Извън групата остават контузените Венцислав Бенгюзов и Николай Бодуров, както и осъденият Станислав Манолев. Главен съдия на срещата ще бъде Ивайло Ненков.
 Нов треньор в щаба на Радослав Митревски
Нов треньор в щаба на Радослав Митревски

31-годишният Калоян Генов ще е асистент в Пирин (Благоевград)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР