Отборът на Партизан спечели гостуването си срещу Шериф с минималното

...
Отборът на Партизан спечели гостуването си срещу Шериф с минималното
Коментари Харесай

Партизан изстрада победата срещу Шериф е крачка по-близо до 1/8-финалите в Лигата на конференциите

Отборът на Партизан завоюва гостуването си против Шериф с минималното 1:0 в първи мач от плейофите на Лигата на конференциите.

Клубът от източната ни съседка стартира по-уверено и справедливо стигна до попадение посредством Рикардо Гомеш в добавеното време на първото полувреме. След почивката обаче нещата за сърбите се обърнаха на 180 градуса и останаха с човек по-малко откакто в 50-ата минута  Игор Вуячич получи пряк червен картон.

След това домакините от Молдова натиснаха противниците си, само че мъчно доближиха до чисти положения. Така Партизан запази водачеството си и изстрада триумфа си.

Реваншът в Белград е на 23 февруари (четвъртък) и стартира от 19:45 българско време. Сърбите тогава ще имат голямо преимущество поради сърцатата си аудитория, само че никога не би трябвало да подценяват противниците си от Шериф, който има не дребна история в европейските клубни шампионати и не един път е доказвал, че е в положение да удря подло.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР