Отборът на Партизан по CS:GO, част от който са двамата

...
Отборът на Партизан по CS:GO, част от който са двамата
Коментари Харесай

Натоварен ден за родното дуо от Партизан

Отборът на Партизан по CS:GO, част от който са двамата българи Калоян " KalubeR " Ерендицов и Виктор " Duplicate " Митев, през вчерашния ден записа мощни представяния, само че на два пъти изпусна успеха.

" Гробарите " започнаха деня си с победа в своето първо тестване от Swiss етапа на Elisa Invitational Winter 2023 Contenders. Сръбският отбор не се поколеба против Falcons, където все още се състезават имена от ранга на Кени " kennyS " Шруб, Кевин " misutaaa " Рабие и Нейтън " NBK- " Шмит, и съумя да вземе успеха на Vertigo с 16-6. В битката изгря снайперистът от хърватски генезис Марин " ROGA " Рогич, който прибра 22 убийства и запиза впечатляващия 1.60 рейтинг. Така " черно-белите " ще чакат 19 януари, когато от 13:30 часа ще срещнат IKLA.

За страдание на почитателите на родното дуо, последва тежък дуел за Партизан в Upper Bracket плейофите на ESL Pro League S17 Conference Europe. Eternal Fire надигра сръбския гранд с 2:0 (16-13, 16-13) на Inferno и Anubis. Тази загуба прати " гробарите " в LB, където на следващия ден от 20:00 часа ще срещнат Case Esports.

В своята крайна битка за деня, против ALTERNATE aTTaX, за втората си среща от Swiss етапа на CCT South Europe 2, Партизан се показа мъжки, а KalubeR донесе същинско представление с 59 фрага в първите две карти, пробвайки се да вземе точката собственоръчно, само че наподобява и умората сподели злото си лице. 

Битката започва на Inferno, където след два огледални халфа, немският клуб си прибра мапа в продълженията. След това пък победа на Ancient докара конфликта до Overtime, извоюван от " черно-белите ", а в последна сметка aTTaX затвори с безапелационно Vertigo и триумф с 2:1 (19-17, 14-16, 16-8). След този резултат " гробарите " разполагат с актив от 1-1 в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР