Отборът на Пари Сен Жермен доказа, че е един от

...
Отборът на Пари Сен Жермен доказа, че е един от
Коментари Харесай

ПСЖ направи сериозна заявка с класика срещу Байерн

Отборът на Пари Сен Жермен потвърди, че е един от любимците за спечелването на Шампионската лига през този сезон, откакто разруши Байерн Мюнхен с 3:0 в мач от група В на шампионата.

На „ Парк де Пренс “ във френската столица домакините започнаха чудесно и още във втората минута Дани Алвес откри резултата след страховит пробив и асистенция на Неймар. В 31-та минута Единсон Кавани удвои преднината на парижани, като този път с решаващо подаване се отличи Килиан Мбапе. След почивката баварците натиснаха в търсене на поврат, само че още веднъж бяха осъдени, откакто в 63-та минута Неймар вкара трети гол за ПСЖ. До края на срещата не паднаха повече попадения и по този метод френският отбор стигна до безапелационен триумф против един от грандовете на Европа. В другия мач от групата Селтик победи Андерлехт с 3:0 като посетител.

На „ Висенте Калдерон “ в Мадрид Челси реализира инфарктен триумф против Атлетико Мадрид. Възпитаниците на Диего Симеоне поведоха в резултата пет минути преди почивката, когато Антоан Гризман осъществя дузпа, отсъден за нарушаване на Давид Луис. Алваро Мората изравни в 60-та минута, а резервата Миши Батшуай донесе трите точки на „ сините “ с последното допиране в мача, разписвайки се в 93-та минута след асистенция на Маркос Алонсо. В другия мач от група С Рома победи Карабах с 2:1 като посетител.

Останалите резултати:
Базел – Бенфика 5:0
ЦСКА Москва – Манчестър Юнайтед 1:4
Ювентус – Олимпиакос 2:0
Спортинг – Барселона 0:1. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР