Отборът на Ню Йорк Рейнджърс надигра Филаделфия с 4:0 като

...
Отборът на Ню Йорк Рейнджърс надигра Филаделфия с 4:0 като
Коментари Харесай

Георгиев със "суха" мрежа при победа на Рейнджърс

Отборът на Ню Йорк Рейнджърс надигра Филаделфия с 4:0 като посетител в мач от Националната хокейна лига, а вратарят с български корени Александър Георгиев отрази всичките 28 удара към него за нова " суха " мрежа.. 

Каапо Какко осъществя два гола за триумфа на нюйоркчани, до момента в който Артемий Панарин и Андрю Коп също се разписаха. Рейнджърс остава на второ място в Столичната дивизия на Източната конференция. Филаделфия пък позволи трета поредна загуба.

Нейтън Маккинън записа три попадения и две асистенции, а Никола Обе-Кюбел добави два гола в първия интервал при успеха на Колорадо над Лос Анджелис Кингс с 9:3 като хазаин в среща от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Победата бе под номер 53 и рекордна за Колорадо в лигата.

Кълъмбъс се оправи вкъщи с отбора на Монреал с 5:1 след две попадения на Джак Рослович, както и гол и две асистенции за Патрик Лейн. Коул Силинджър и Емил Бемстрьом прибавиха по едно попадение и една асистенция за домакините.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР