Отборът на Наполи победи с 2:0 като домакин Верона в

...
Отборът на Наполи победи с 2:0 като домакин Верона в
Коментари Харесай

Милик се отпуши и донесе победата за Наполи срещу Верона

Отборът на Наполи победи с 2:0 като хазаин Верона в среща от 8-ия кръг на Серия “А”. И двата гола бяха дело на Аркадиуш Милик (37’, 67’).

Двата отбора играха доста атакуващо и насочиха над 40 удара в мача. В 18-ата минута Алекс Мерет направи три поредни спасявания след изстрели на Лазович, Песина и Дзакани. Последният прати топката в противниковата мрежа в 24-ата минута, само че попадението не беше прието поради засада на Лазович. В 37-ата Милик откри резултата в интерес на домакините, откакто засече пас на Фабиан. Това беше първи гол за полския нападател през този сезон. В 67-ата минута той още веднъж се разписа, като този път това се случи след центриране от директен свободен удар. В 82-ата гредата попречи на Дрис Мертенс да вкара трети гол в интерес на неаполитанците и по този начин дуелът приключи при резултат 2:0.
90+3 | Full time
#NapoliVerona 2-0
#SerieATIM
#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/wT42oLylYX
— Official SSC Napoli (@en_sscnapoli) 19 октомври 2019 година С трите точки през днешния ден Наполи събра 16, оставайки на четвъртата позиция в класирането. Верона пък е на 11-ото място с актив от 9 пункта. Серия А 8 кръг, събота 19 октомври  Наполи 2:0краен резулат  Верона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР