Отборът на Милано записа ценна победа в последния кръг на

...
Отборът на Милано записа ценна победа в последния кръг на
Коментари Харесай

"Милано" удари шампиона след 5 гейма и 21 аса

Отборът на " Милано " записа скъпа победа в последния кръг на постоянния сезов в италианската Серия А1. Тимът на Андреа Джани се наложи като хазаин над " Перуджа " с 3:2 гейма (16:25, 25:22, 18:25, 25:19, 15:10), само че все пак не съумя да се изкачи до четвъртото място в шампионата.

Над всички за триумфа беше Тревор Клевено, който се регистрира с 14 точки. С най-вече в срещата приключи Вилфредо Леон с 19, а Филипо Ланца добави 15.

В началото на конфликта двата тима се държаха близо един до различен, като до 12-а точка никой не съумя да се добере до стабилен задатък. Когато зад топката за начален удар застана Лусиано Де Чеко, нещата радикално се трансформираха. 2 аса на аржентинеца и в допълнение неумело посрещане от домакините белязаха отдалеченост от цели 6 точки - 19:13, а когато Филипо Ланца наниза ас на своята сметка, " Перуджа " съумя конфортно да затвори първата част с 25:16.
Снимка: legavolley.it
Вторият гейм също стартира равностойно, само че след сполучлива офанзива на Тревор Клевено, офанзива в навън на Вилфредо Леон и ас на разпределителя на " Милано " Рикардо Сбертоли домакините поведоха с 19:14. Техничната игра по диагонала на кубинската звезда на " Перуджа " запази очакванията на отбора при 18:20, а последвалата директна точка от начален удар още повече добави тежест в краката на играчите на Андреа Джани. Те обаче в последна сметка съумяха да изравнят резултата след 25:22.

В третата част гостите стартираха мощно с два аса на центъра Подрашчанин. След като Лука Башич от " Милано " влезе в половината на съперника задатъкът към този момент се усили от 3 на 5 пункта, а двата аса на Ланца сложиха точка на разногласието в третия гейм, приключил при резултат 25:18 за гостите.
Снимка: legavolley.it
Точно с начален удар обаче домакините откриха пропуски в посрещането на " Перуджа ", с което поведоха скоростно с 8:3. Твърде многото неточности на диагонала на първенците Александър Атанасиевич белязаха средата на гейма, който в последна сметка беше изгубен с 19:25 от гостите.

В решителния тайбрек " Милано " сподели повече предпочитание за победа и разумно завоюва частта с 15:10.

В друга среща от кръга, която имахте опция да наблюдавате гратис и без регистрация на уеб страницата btvnovinite.bg Цветан Соколов и " Лубе Чивитанова " с лекост минаха през Тодор Скримов и " Вибо Валентия ", печелейки с 3:0 гейма. Фердинандо Де Джорджи даде опция на играчи, които се появяват по-рядко в срещите на домакините, по тази причина и Соколов приключи с 4 точки, а за изгубилите конфликта Скримов се регистрира със 7.

Снимка: legavolley.it
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР