Отборът на Милан продължи перфектния си старт на сезона в

...
Отборът на Милан продължи перфектния си старт на сезона в
Коментари Харесай

Милан удари Рома в дебюта на Лукаку и остана безгрешен в Серия А

Отборът на Милан продължи съвършения си старт на сезона в Серия " А " и в среща от 3-ия кръг надигра с 2:1 като посетител състава на Рома.

На " Стадио Олимпико " в Рим гостите започнаха доста мощно и още в 8-ата минута получиха право да изпълнят дузпа за нарушаване на вратаря Руи Патрисио против Рубен Лофтъс-Чийк.

Първоначално обстановката бе подмината от арбитъра Антонио Рапуано, който въпреки всичко уточни бялата точка след намесата на ВАР, а Оливие Жиру не сбърка от 11-те метра, давайки задатък на " росонерите ".

Футболистите на Стефано Пиоли продължиха да бъдат по-добри на терена и това най-сетне даде резултат в откриващите минути на втората част, когато центриране на Давиде Калабрия отдясно стигна до Рафаел Леао, който с акробатично осъществяване преодоля Патрисио и по този начин удвои удвои задатъка на Милан.



Малко след час игра обаче грандът от Милано трябваше да понесе удар след изгонването на Фикайо Томори, който напусна терена прибързано поради втори жълт картон.

Играчите на Жозе Моуриньо пробваха да се възползват от численото си предимство, като португалският експерт даже вкара игра и новото попълнение Ромелу Лукаку, само че всичко, до което стигнаха " вълците " бе почетно попадение на Леонардо Спинацола, което падна в добавеното време на срещата не и без помощта на рикошет в крайници на неприятелски защитник.

По този метод Милан си потегли от " Вечния град " с 3 точки и закономерно остава на върха в класирането на италианското състезание с 9 пункта, до момента в който Рома заема 18-ото място със единствено 1 точка и без победа от старта на сезона.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР