Отборът на Мексико победи Република Корея с 2:1 в двубой

...
Отборът на Мексико победи Република Корея с 2:1 в двубой
Коментари Харесай

Солиден Мексико се приближи до 1/8-финалите на Световното

Отборът на Мексико победи Република Корея с 2:1 в дуел от група F на Световното състезание по футбол 2018. Попаденията за мексиканците означиха Карлос Вела през първото полувреме и Хавиер Ернандес пред втората част. Хюн Мин-Сон означи попаданието за Южна Корея в добавеното време.
Чичарито пък се трансформира в първия състезател с 50 попадения за националния тим на Мексико. С тази победа тимът направи голяма крачка към 1/8-финалите и към този момент има 6 точки. Южна Корея пък наподобява ще се сбогува с шампионата, откакто нямт точка.
Преди мача
Отборът на Мексико излиза с голяма мотивация в днешната среща, защото победа ще им подсигурява присъединяване в идната фаза на шампионата. Единият от домакините на Световното по футбол 2026 изненада международния първенец Германия в първата среща от група G и го победи с 1:0.
Южна Корея позволи неприятна загуба от Швеция в първата среща от груповата фаза и също ще търси успеха през днешния ден, с цел да резервира възможностите си за присъединяване във етапа на директните елиминации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР