Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да следи защитника на Севиля

...
Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да следи защитника на Севиля
Коментари Харесай

Ман Юнайтед, Реал и Барса се сборват за защитник на Севиля

Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да следи бранителя на Севиля Жул Кунде, само че чака испанските Барселона и Реал Мадрид също да се причислят в борбата за неговия автограф.

Мениджърът на „ алените дяволи “ Оле Гунар Солскяер желае да вземе нов централен бранител, който да си партнира с капитана Хари Магуайър през идващия сезон.

22-годишният Кунде се очерта като съществена трансферна цел на отбора, откакто Даю Упамекано мина от Република България Лайпциг в Манчестър Юнайтед.

Севиля прави оценка младия бранител на към 60 милиона английски лири след чудесните изяви на бранителя през последните два сезона. Кунде се причисли към „ андалусийци “ едвам през лятото на 2019 година от Бордо. За това време той записа 63 мача, в това число при успеха във финала на Лига Европа предишния сезон над Интер.

Реал Мадрид също ще е в търсене на нов защитник поради несигурното бъдеще на капитана Серхио Рамос и Рафаел Варан. Испанецът има контракт до края на сезона и договарянията за неговото удължение не престават, до момента в който французина е привързан с отбора до края на идващия сезон.

Барселона пък търси дълготраен заместител на 34-годишната клубна легенда Жерар Пике и се счита, че също е определил Кунде за тази цел.

Manchester United face a fight to sign Jules Kounde - with Barcelona and Real Madrid joining the hunt for the Sevilla star.

Read the rest of this morning's paper talk here
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР