Отборът на Манчестър Юнайтед навакса пасив от 0:2 до 2:2

...
Отборът на Манчестър Юнайтед навакса пасив от 0:2 до 2:2
Коментари Харесай

Юнайтед се добра до точка срещу Лийдс на Олд Трафорд“, след като навакса два гола пасив

Отборът на Манчестър Юнайтед навакса пасив от 0:2 до 2:2 при семейството си на Лийдс в отсрочен дуел от осмия кръг на британската Висша лига.

„ Белите “ откриха резултата на „ Олд Трафорд “ след едвам 56 секунди игра. Диого Далот подаде към Бруно Фернандеш отляво в наказателното поле на „ алените дяволи “, португалецът бе пресиран от Тайлър Адамс, след което топката му бе отнета от Паскал Струйк. Кълбото попадна в Вилфред Ньонто, който напредна към наказателното поле на домакините, направи двойно подаване с Патрик Бамфорд и с изстрел по земя от границата на пеналтерията се разписа в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Давид Де Хеа.

Лийдс удвои преднината си две минути след началото на второто полувреме. Робих Кох лиши топката от Алехандро Гарначо пред дъгата на наказателното поле на Юнайтед и пусна подаване наляво към голмайстора Ньонто в пеналтерията на домакините. Ньонто изведе съвсем на аутлинията Крисенсио Самървил, който центрира остро паралелно на голлинията, топката рикошира в крайници на бранителя Рафел Варан и за повторно в срещата влезе във вратата на Де Хеа.

Съставът на Ерик загар Хаг понижи изоставането си по-късно повече от час игра, когато резервата Факундо Пелистри центрира отдясно на наказателното поле на „ белите “, където Маркъс Рашфорд се извиси във въздуха и с глава прати топката в долния десен ъгъл на вратаря Илан Мелие.

Манчестър Юнайтед стигна до равнене в 70-ата минута. Джейдън Санчо изведе Люк Шоу отляво в наказателното поле на Лийдс, алнглийският национал насочи остро паралелно центриране, само че топката се отби в Робин Кох и се озова в краката на Санчо, който с фалцов изстрел по диагонала изненафа вратара Мелие, който се намеси неубедително.

В класирането Манчестър Юнайтед е трето с актив от 43 точки, на два пункта зад първенеца Манчестър Сити, който е втори. Лийдс е 16-и с 19 точки, а водач е Арсенал с 50 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР