Отборът на Манчестър Юнайтед е един от трите клуба, които

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е един от трите клуба, които
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с интерес към капитана на Реал Мадрид

Отборът на Манчестър Юнайтед е един от трите клуба, които се интересуват от капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос. Централният бранител има контракт на „ Сантиаго Бернабеу “ единствено до края на сегашния сезон и е обвързван с овакантяване на испанската столица.

Съобщава се, че Пари Сен Жермен се интересува от 34-годишния футболист, който прекара 15 блестящи години в Реал, спечелвайки 22 огромни трофея. Въпреки това, хипотетичният интерес може да бъде трик от представителите на Рамос, с цел да му обезпечат по-добър контракт в сегашния му клуб. Той ще може да договаряния с задгранични клубове през януари по отношение на това да напусне като свободен сътрудник в края на сезона.

Въпреки че ще навърши 35 години през март идната година, Рамос към момента е физически кадърен да се показва на най-високо равнище, откакто стартира във всичките осем мача от Ла Лига до този миг. Той към момента е и основна част от тима на Испания, макар че е претърпя травма на сухожилието при успеха с 6:0 в Лигата на нациите над Германия.

„ Marca “ твърди, че Рамос към момента обмисля бъдещето си, като Реал желае да удължи актуалната му договорка при същите условия за още две години.

Освен ПСЖ, отчетът показва Манчестър Юнайтед и Ювентус като другите два клуба, които наблюдават обстановката с играча. Отбелязва се обаче, че желаната заплата от Рамос биха могли да повлияят на евентуалното му пренасяне в Манчестър или Торино.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР