Отборът на Манчестър Сити победи Тотнъм Хотспър с 4:2 у

...
Отборът на Манчестър Сити победи Тотнъм Хотспър с 4:2 у
Коментари Харесай

Манчестър Сити обърна Тотнъм и остана в битката за върха

Отборът на Манчестър Сити победи Тотнъм Хотспър с 4:2 вкъщи в мач от Висшата лига в четвъртък вечер. На " Етихад " жителите " изоставаха с два гола на почивката, само че съумяха да стигнат до цялостен поврат след почивката, с цел да останат в борбата за купата с Арсенал.

Тимът на Пеп Гуардиола влезе в дуела с осем точки пасив от първото място и проваляне или тъждество против " шпорите " щеше да разреши на " артилеристите " да отворят двуцифрена преднина на върха. Това изглеждаше много евентуално на почивката на срещата, откакто Тотнъм нанесе двоен удар посредством Деян Кулушевски (44-та минута) и Емерсон Роял (45+2), с цел да дръпне с два гола. Шампионите дадоха отговор уместно и единствено 18 минути след началото на втората част към този момент водеха в резултата след попадения на Хулиан Алварес, Ерлинг Холанд и Рияд Марез. В 90-та минута Марез оформи крайното 4:2.

По този метод Сити към този момент има 42 точки, пет по-малко от водача Арсенал, който е с мач по-малко. За Тотнъм това е втора поредна загуба в шампионата и общо шеста в последните 10 дуела, като " шпорите " са на пето място с актив от 33 точки, пет по-малко от четвъртия Нюкасъл, който е изиграл мач по-малко. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР